8 Mayıs 2009 Cuma

_Dostluk Sözleri - Mesajları

  1. Yüreğimizden sadece ihanet edenleri sileriz.Dosta bir merhaba demek için dağları deleriz. Unutmak yoktur kitabımızda biz KAYSERİLİYİZ. Dostu unutacak yüreği bin yerinden deleriz. Dostumuza can, düşmanımıza eceliz. Dost isterse candan geçeriz. Kefenimizi dost hazırlamışsa seve seve giyeriz. EYVALLAH der geçerizz...!
  2. Dostlarınla öyle yaşa ki düşman olduğun zaman arkandan söyleyecek bir laf bulamasın. Düşmannla da öyle yaşa ki dost olduğun zaman yüzün kızarmasın!
  3. Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine bırakma ve öyle bir dost seç ki sen onun için ölmeyi düşünürken o senin için çoktan ölmüş olsun!
  4. Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz , aynı gökyüzünü paylaştıkça dostuz!
  5. Kalbimin en güzel, en masum yerini bir tek gülüşüyle bile feda edebileceğim kişiye, temiz yüreğini içtenliğini bir an olsun benden esirgemeyen arkadaşıma iyi geceler
  6. Özlemleri özlemek kader olmuş. Bir dosta merhaba demeyeli günler olmuş. Unutulmaksa yalanmış, aranmamış ama asla unutulmamış dosta yürekten sevgi dolu selamlar..
  7. Yüreğin öyle güzel ki kimsenin incitmesine izin verme. Ne sıcaklığını yitir, ne dostluğunu . Tek korkun unutulmak olsun. Seni unutanlara yazıklar olsun!
  8. Gönüller birdir, yollar ayrı olsada. Yaşananlar güzeldir, mazide kalsada.Umrumda değil, dünya yok olsada. Biz dostu unutmayız, dost bizi unutsada..
  9. Gül güzeldir solmasa, hatıra güzeldir kaybolmasa,arkadaşlık güzeldir ayrılık olmasa..
  10. Anılmak gönül dağlarındaki gül kadar güzelse unutmak hüzün dağlarındaki diken kadar acıdır. Untmayacak ve unutulmayacak dosta selamlar...
  11. Dost bazen minik bir kuş bazen var olmayan sevgili,kimi zaman saksıda bir çiçektir, ama asıl dost seni senden çok sevendir Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak…
  12. Fani dünyanın baki padişahı değiliz. Biz parçalanmış gönül hırkalarını yamar dikeriz. Biz dostlarla ağlar dostlarla güleriz.
  13. Gün gelir puslu bir dünya aydınlık bir yaşama gebe kalır yeterki umutların hiç bitmesin kalbin hangi mutluluk ve sevgi için çarpıyorsa yaşam sana onu versin.
  14. Hep zamana yenik düştük esiri olduk anlamsız koşuşturmaların.ama bir kez adını yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı hiçbir zaman unutmadık.
  15. Duygular vardır anlatılamayan, sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hiçbir şekilde yıkılmayan, bazı insanlar vardır asla unutulmayan..
  16. Mutluluğun peşinden koşma mutluluk senin peşinden koşsun ve hayatta öyle mutlu ol ki gözlerinde akan bir damla yaş arayıp da bulamayanların sadakası olsun.
  17. Yaşam gülmeyi ,sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir.
  18. Ay ışığı altında yazılan bir şiir! Hasrete yapılan bir beste... Özlemlerle söylenen bir türkü ve YALNIZLIĞIM DAPARLAYAN BİR YLDIZ GİBİDİR DOSTLUĞUN...
  19. Gökyüzündeki yıldızlar gökkuşağındaki renkler gerçek bi dost kadar değerli olamaz. Bütün yıldızlar dostum olsa senin gibi bir dost karşısında PARLAK KALAMAZ......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder